Bejelentés


SIMON MÁGUS Ezoterikus regény


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

SIMON MÁGUS

A borzalmas római tűzvész, Néró rémuralma, az elsô keresztényüldözés közvetlen elôzményei, és a hatalmas Simon mágus csodatettei elevenednek meg ebben a lenyűgözôen izgalmas és fordulatos kötetben. A regény az elsô századi Róma töredezett, szétesés felé haladó, fenyegetô világába vezeti olvasóit, amely világban az emberi nyomorúság minden szennye, ostobasága, gonoszsága, bizonytalansága és félelme felbukkan. Megjelenik Néró császár a maga ôrült fantáziáival, megjelennek a keresztény apostolok a maguk fantasztikus tanaival; szektavezérek, csillagjósok és boszorkányok hömpölyögnek elénk e drámai tömörségű és megkapó sodrású kisregényben. A történet középpontjában a legendás Simon mágus, a birodalom leghatalmasabb varázslója, a keresztények gyűlölt ellenfele áll, aki bölcs szavaival, jóindulatú gesztusaival és mágikus hatalmával próbálja megakadályozni a legszörnyűbb tragédiákat.
Vajon sikerrel jár?

Ár: 2 490 Ft

Könyvészeti adatok
KIADÓ: Ratius Kiadó Kft.
SZERZŐ: Rácz András
CÍM: SIMON MÁGUS
ISBN: 978-963-9791-15-2
FORMÁTUM: A/5
TERJEDELEM: 192 oldal

Kiadótól való megrendelés esetén 500 Ft kedvezmény!
2 490 Ft helyett csak 1 990 Ft.


Rendeld meg! Küldj üzenetet!


Üzenetküldés
Ha megakarod rendelni a könyvet, interjút kérnél a szerzőtől, író-olvasó találkozót szerveznél, küldj üzetenet a Kiadónak.

E-mail címed:
Szöveg:Linkek

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!